a
Internetový obchod s polepy na motocykly

Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

M-DESIGN (dále jen "provozovatel" e-obchodu moto-polepy.cz) se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí.
Provozovatel se zavázal chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

Zabezpečení osobních údajů

M-DESIGN je zavázán k ochraně a zabezpečení vašich osobních údajů. Užíváme množství různých zabezpečovacích technologií a postupů k tomu, abychom ochránili vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Pokud nám při objednávání výrobků nebo služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi vaší osobou a naší společností.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje

Nákup v internetovém obchodě je tzv. bezregistrační, tedy zákazník se nemusí před nákupem registrovat a nikde tak uchovávat svoje údaje. Pokud se však zákazník dobrovolně zaregistruje, zavazujeme se žádné z registračních údajů neposkytnout třetím stranám.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

M-DESIGN získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.

Přihlášení:

RYCHLÝ KONTAKT

TEL: +420 739 431 036
e-mail: info@moto-polepy.cz

GPS souřadnice:
Loc: 50°13'1.262"N, 15°53'25.582"E

INFO

Dnes je Středa 17. Října 2018
a svátek má Hedvika
zítra Lukáš

Celkem návštěv: 471 231

Mapa webu Mapa webu
Přidat do oblíbených




MOTO-POLEPY.CZ - internetový obchod ( nejen ) s polepy na motocykly.
2010 Created by M-Design, Publikační Systém Fantom PSF 3.5


Pracuji ...